پنجشنبه، خرداد ۱۹، ۱۳۹۰

تهیه آبجوی خانگی

یکی از علومی که هر شخص باید  بلد باشه علم تهیه مشروبه .
متاسفانه یا خوشبختانه این علم در ایران کارایی بسیار زیادی داره و در این زمینه دکتر و مهندس های زیادی به جامعه علمیمون اضافه شدن . عزیزانی که میتونن با اندکی امکانات پوز شرکت های استکباری غرب نظیر Amstel  ، Tuborg  و Absolut  رو هم بزنن .


خب میریم سراغ مبحث امروزمون که طرز تهیه آبجو در منزله .

این دستور العمل راحت ترین دستوریه که میشه با اون آبجو درست کرد . فوق العاده راحت . بدون هیچ وسیله اضافی و فقط در 5 دقیقه ...



طرز تهیه

مواد لازم :

دلستر کلاسیک یا همون معمولی ترجیحاً مارک بیت         یک پک 6 تایی
خمیرمایه یا مخمر                                                    3 قاشق چایخوری
شکر                                                                    یک کیلو
دبه                                                                      یک دستگاه






ابتدا دست های خود را به خوبی بشوئید . 
یکی از دلسترها را درون دبه یا بشکه بریزید . 
( توجه داشته باشید که دبه شما باید تمیز باشه چون هرگونه آلودگی باعث میشه آبجوی شما کپک بزنه )
یک کیلو شکر رو تو دبه بریزین و خوب هم بزنین تا شکر تا حدودی حل بشه .
( همشم حل نشد موردی نداره )
بعد 3 قاشق چایخوری مخمر رو به ترکیبتون اضافه کنید. یه مقدار هم بزنین تا مخلوط شه .
حالا باید یکی یکی بقیه دلسترها رو تو دبه خالی کنید .
بعد که تموم شد یه پلاستیک فریزر روی دبه قرار بدین و درشو محکم ببندین .
تموم شد ! به همین راحتی . 
حالا باید دبه رو یه جای گرم و تاریک بذارین تا یواش یواش تخمیر انجام بگیره .
بعد از 5 الی 7 روز آبجوی ما آماده س . 
میمونه یه کار دیگه . بعد از اینکه آبجو رو توی قوطیهای دلستر برگردوندین باید تو هر قوطی نصف قاشق چایخوری شکر بریزین وبذارین 2 روز دیگه تو جای قبلیش بمونه .
( نیازی به حل کردن شکر نیست. این مرحله برای گازدار شدن آبجوی شما انجام میگیره )
بعد از این 2 روز آبجوها رو بذارین تو یخچال . هر وقت طلبه بودین درآرین و بزنین حالشو ببرین . نوش




توضیحات :


- دستور العمل ها و راه های زیادی برای تهیه آبجو تو اینترنت هست که تخصصی تر و بعضاً کامل تره ولی این دستور راحت ترین راه تهیه آبجو هست .

- در مرحله ای که آبجو رو میذاریم بمونه میتونیم در دبه رو سوراخ کنیم و یک شیلنگ درون آن قرار دهیم به طوریکه سر آن با آبجوی ما تماسی نداشته باشد . سپس اون سر شیلنگ رو داخل یک ظرف آب فرو کنیم . این باعث میشه گازهای حاصل از فرآیند تخمیر از دبه خارج بشن و آبجوی ما ترش نشه . 
البته من شخصاً این کار رو انجام نمیدم و به نظر من نیازی به این کار نیست .


- پودر مخمر رو میتونین از قنادی ها و فروشگاههای وسایل شیرینی پزی تهیه کنید .
بگین خمیرمایه راحت تر میتونین گیر بیارین .معمولا شیرینی پزیا نمیفروشن ( دارنا!)
من خودم از اینا که وسایل شیرینی پزی میفروشن میخرم . 


- فکر میکنم دیگه لازم نیست بگم که این مطلب برای دوستایی که به این موضوع اعتقاد دارن تدارک دیده شده نه دوستایی که با اون مخالفن و لازم نیست که مخالفت خودشونو در بخش نظرات منعکس کنن .  دیگه گفتمش دیگه !


- آبجوی شما چیزی در حدود 10 الی 12 درصد الکل خواهد داشت .




بنده به شما موکداً توصیه میکنم به جای خرید مشروب و صرف هزینه های گزاف 
ودر مواردی خرید مشروب های تقلبی با هزینه ای بالغ بر 5000 تومان 6 لیتر آبجو بگیرین . اونم آبجویی که قطعا با لب و لوچه تون بازی خواهد کرد .
در آینده در باب نوشیدن و نکات مربوط به آن صحبت خواهیم کرد . 
بزنین بر بدن جای ما رو هم خالی کنین .


‏هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر