یکی از علومی که هر شخص باید بلد باشه علم تهیه مشروبه .
متاسفانه یا خوشبختانه این علم در ایران کارایی بسیار زیادی داره و در این زمینه دکتر و مهندس های زیادی به جامعه علمیمون اضافه شدن . عزیزانی که میتونن با اندکی امکانات پوز شرکت های استکباری غرب نظیر Amstel ، Tuborg و Absolut رو هم بزنن .
خب میریم سراغ مبحث امروزمون که طرز تهیه آبجو در منزله .
این دستور العمل راحت ترین دستوریه که میشه با اون آبجو درست کرد . فوق العاده راحت . بدون هیچ وسیله اضافی و فقط در 5 دقیقه ...
مواد لازم :
دلستر کلاسیک یا همون معمولی ترجیحاً مارک بیت یک پک 6 تایی
خمیرمایه یا مخمر 3 قاشق چایخوری
شکر یک کیلو
دبه یک دستگاه
ابتدا دست های خود را به خوبی بشوئید .
یکی از دلسترها را درون دبه یا بشکه بریزید .
( توجه داشته باشید که دبه شما باید تمیز باشه چون هرگونه آلودگی باعث میشه آبجوی شما کپک بزنه )
یک کیلو شکر رو تو دبه بریزین و خوب هم بزنین تا شکر تا حدودی حل بشه .
( همشم حل نشد موردی نداره )
بعد 3 قاشق چایخوری مخمر رو به ترکیبتون اضافه کنید. یه مقدار هم بزنین تا مخلوط شه .
حالا باید یکی یکی بقیه دلسترها رو تو دبه خالی کنید .
بعد که تموم شد یه پلاستیک فریزر روی دبه قرار بدین و درشو محکم ببندین .
تموم شد ! به همین راحتی .
حالا باید دبه رو یه جای گرم و تاریک بذارین تا یواش یواش تخمیر انجام بگیره .
بعد از 5 الی 7 روز آبجوی ما آماده س .
میمونه یه کار دیگه . بعد از اینکه آبجو رو توی قوطیهای دلستر برگردوندین باید تو هر قوطی نصف قاشق چایخوری شکر بریزین وبذارین 2 روز دیگه تو جای قبلیش بمونه .
( نیازی به حل کردن شکر نیست. این مرحله برای گازدار شدن آبجوی شما انجام میگیره )
بعد از این 2 روز آبجوها رو بذارین تو یخچال . هر وقت طلبه بودین درآرین و بزنین حالشو ببرین . نوش
توضیحات :
- دستور العمل ها و راه های زیادی برای تهیه آبجو تو اینترنت هست که تخصصی تر و بعضاً کامل تره ولی این دستور راحت ترین راه تهیه آبجو هست .
- در مرحله ای که آبجو رو میذاریم بمونه میتونیم در دبه رو سوراخ کنیم و یک شیلنگ درون آن قرار دهیم به طوریکه سر آن با آبجوی ما تماسی نداشته باشد . سپس اون سر شیلنگ رو داخل یک ظرف آب فرو کنیم . این باعث میشه گازهای حاصل از فرآیند تخمیر از دبه خارج بشن و آبجوی ما ترش نشه .
البته من شخصاً این کار رو انجام نمیدم و به نظر من نیازی به این کار نیست .
- پودر مخمر رو میتونین از قنادی ها و فروشگاههای وسایل شیرینی پزی تهیه کنید .
بگین خمیرمایه راحت تر میتونین گیر بیارین .معمولا شیرینی پزیا نمیفروشن ( دارنا!)
من خودم از اینا که وسایل شیرینی پزی میفروشن میخرم .
- فکر میکنم دیگه لازم نیست بگم که این مطلب برای دوستایی که به این موضوع اعتقاد دارن تدارک دیده شده نه دوستایی که با اون مخالفن و لازم نیست که مخالفت خودشونو در بخش نظرات منعکس کنن . دیگه گفتمش دیگه !
- آبجوی شما چیزی در حدود 10 الی 12 درصد الکل خواهد داشت .
بنده به شما موکداً توصیه میکنم به جای خرید مشروب و صرف هزینه های گزاف
ودر مواردی خرید مشروب های تقلبی با هزینه ای بالغ بر 5000 تومان 6 لیتر آبجو بگیرین . اونم آبجویی که قطعا با لب و لوچه تون بازی خواهد کرد .
در آینده در باب نوشیدن و نکات مربوط به آن صحبت خواهیم کرد .
بزنین بر بدن جای ما رو هم خالی کنین .
متاسفانه یا خوشبختانه این علم در ایران کارایی بسیار زیادی داره و در این زمینه دکتر و مهندس های زیادی به جامعه علمیمون اضافه شدن . عزیزانی که میتونن با اندکی امکانات پوز شرکت های استکباری غرب نظیر Amstel ، Tuborg و Absolut رو هم بزنن .
خب میریم سراغ مبحث امروزمون که طرز تهیه آبجو در منزله .
این دستور العمل راحت ترین دستوریه که میشه با اون آبجو درست کرد . فوق العاده راحت . بدون هیچ وسیله اضافی و فقط در 5 دقیقه ...
طرز تهیه
مواد لازم :
دلستر کلاسیک یا همون معمولی ترجیحاً مارک بیت یک پک 6 تایی
خمیرمایه یا مخمر 3 قاشق چایخوری
شکر یک کیلو
دبه یک دستگاه
ابتدا دست های خود را به خوبی بشوئید .
یکی از دلسترها را درون دبه یا بشکه بریزید .
( توجه داشته باشید که دبه شما باید تمیز باشه چون هرگونه آلودگی باعث میشه آبجوی شما کپک بزنه )
یک کیلو شکر رو تو دبه بریزین و خوب هم بزنین تا شکر تا حدودی حل بشه .
( همشم حل نشد موردی نداره )
بعد 3 قاشق چایخوری مخمر رو به ترکیبتون اضافه کنید. یه مقدار هم بزنین تا مخلوط شه .
حالا باید یکی یکی بقیه دلسترها رو تو دبه خالی کنید .
بعد که تموم شد یه پلاستیک فریزر روی دبه قرار بدین و درشو محکم ببندین .
تموم شد ! به همین راحتی .
حالا باید دبه رو یه جای گرم و تاریک بذارین تا یواش یواش تخمیر انجام بگیره .
بعد از 5 الی 7 روز آبجوی ما آماده س .
میمونه یه کار دیگه . بعد از اینکه آبجو رو توی قوطیهای دلستر برگردوندین باید تو هر قوطی نصف قاشق چایخوری شکر بریزین وبذارین 2 روز دیگه تو جای قبلیش بمونه .
( نیازی به حل کردن شکر نیست. این مرحله برای گازدار شدن آبجوی شما انجام میگیره )
بعد از این 2 روز آبجوها رو بذارین تو یخچال . هر وقت طلبه بودین درآرین و بزنین حالشو ببرین . نوش
توضیحات :
- دستور العمل ها و راه های زیادی برای تهیه آبجو تو اینترنت هست که تخصصی تر و بعضاً کامل تره ولی این دستور راحت ترین راه تهیه آبجو هست .
- در مرحله ای که آبجو رو میذاریم بمونه میتونیم در دبه رو سوراخ کنیم و یک شیلنگ درون آن قرار دهیم به طوریکه سر آن با آبجوی ما تماسی نداشته باشد . سپس اون سر شیلنگ رو داخل یک ظرف آب فرو کنیم . این باعث میشه گازهای حاصل از فرآیند تخمیر از دبه خارج بشن و آبجوی ما ترش نشه .
البته من شخصاً این کار رو انجام نمیدم و به نظر من نیازی به این کار نیست .
- پودر مخمر رو میتونین از قنادی ها و فروشگاههای وسایل شیرینی پزی تهیه کنید .
بگین خمیرمایه راحت تر میتونین گیر بیارین .معمولا شیرینی پزیا نمیفروشن ( دارنا!)
من خودم از اینا که وسایل شیرینی پزی میفروشن میخرم .
- فکر میکنم دیگه لازم نیست بگم که این مطلب برای دوستایی که به این موضوع اعتقاد دارن تدارک دیده شده نه دوستایی که با اون مخالفن و لازم نیست که مخالفت خودشونو در بخش نظرات منعکس کنن . دیگه گفتمش دیگه !
- آبجوی شما چیزی در حدود 10 الی 12 درصد الکل خواهد داشت .
بنده به شما موکداً توصیه میکنم به جای خرید مشروب و صرف هزینه های گزاف
ودر مواردی خرید مشروب های تقلبی با هزینه ای بالغ بر 5000 تومان 6 لیتر آبجو بگیرین . اونم آبجویی که قطعا با لب و لوچه تون بازی خواهد کرد .
در آینده در باب نوشیدن و نکات مربوط به آن صحبت خواهیم کرد .
بزنین بر بدن جای ما رو هم خالی کنین .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر